slideshow1.pngslideshow2.png

Om Gävle Tryckkärl

Gävle Tryckkärl och Vatten (tidigare Gävle Galvan Tryckkärl) har många års erfarenhet av utveckling, konstruktion och tillverkning av tryckkärl i stål. Vi producerar tryckkärl från ca 50 liter till 30 m3.

I och med uppstarten av Gävle Tryckkärl och Vatten utökades produktsortimentet med ett brett urval av pumpar och vattenbehandlingsutrustningar, med varumärket Watman Steel.

Vi erbjuder kärl i flertalet material och ytbehandlingar, till exempel varmförzinkade hydroforer, rostfria luftkärl osv. 

 

Vår affärsidé:

Bolagets verksamhet ska under de närmaste åren utvecklas. Ett sortiment av pumpar och andra komponenter som genom WSC:s kompetens är lämpliga att sälja i Sverige via GTV AB ska etableras. GTV AB ska därutöver tillhandahålla lämpliga tjänster och tillämpningar för tryckkärl, såsom vattenrening, vilket även ska bygga på WSC:s kompetens och produkter. Inom det området kommer kretsen av kunder att utökas till de som inte tidigare haft kontakt med tryckkärlsrörelsen. När det gäller försäljningen av specialkärl ska bolaget stärka och förädla innehållet och erbjuda ännu mer helhetslösningar för kunder med återkommande behov.

 

Gävle Tryckkärl och Vatten AB, Kanalvägen 20-22, 801 05 Gävle, Tel: 026-12 92 90
Gävle Tryckkärl och Vatten AB © 2018. Alla rättigheter reserverade. ∣ Fjärrskrivbord