Specialkärl

​​​​​​​
Gävle Tryckkärl har lång erfarenhet av tillverkning av specialkärl, det vill säga tryckkärl i större eller mindre volym eller med andra tryck än standardsortimentet. Vi levererar allt från små kundanpassade kärl till stora tankar avsedda för större industriverksamheter.

Speciallösning för dina behov

Ett specialkärl innebär att produkten är anpassad efter andra behov eller önskemål som inte finns att välja bland i standardsortimentet. Tack vare att vi redan från början har jobbat med specialkärl kan du som kund känna dig trygg i att du får precis det du är ute efter. Vi jobbar med stor flexibilitet och kvalitet så att du blir nöjd i alla lägen.
 
Kontakta oss gärna – vare sig det gäller standardhydroforer eller kärl utöver det vanliga. Så hjälper vi dig med dina frågor eller funderingar.

Kvalitet i varje led

Det är viktigt för oss att du inte bara är nöjd med din produkt, utan också med oss som leverantör. Därför anser vi inte att ett projekt är väl genomfört om inte du är helt nöjd med din kontakt med oss. Vi försöker alltid att ha en öppen och rak dialog, där du alltid är välkommen att höra av dig vid frågor eller problem. Vårt jobb är inte över bara för att du har fått din produkt, utan vi finns här även efter ett projekt.